Noutăţi Şosea

Cursiera Wilier Zero7 – discount -10%

Zero.7
de la 4450,00 €
799 Grame de tehnologie pura

Tehnologia avanseaza, pas cu pas. Tot ceea ce contează, evoluează. Tot restul dispare în trecut. O actualizare stilistică și tehnologică pentru a reînnoi esența gamei de biciclete de top  a lui Wilier.

Zero.7.evoluție

Prezentare cadru

Zero.7 este cea mai ușoar bicicleta Wilier Triestina facuta vreodată, iar revoluția conduce si are un anumit obiectiv: stabilirea noului standard de proiectare pentru biciclete de curse ultra-ușoare. Cadrul cântărește sub 800 de grame, dar tehnologia aplicată acestuia diferă de cele utilizate în mod normal în acest tip de bicicletă.

Echipa de ingineri din Rossano Veneto au aplicat tehnologii pentru Zero.7 care au fost dezvoltate pentru Cento1SR și Cento1 AIR: integrarea cablu, furca integrata si eficienta aerodinamica mai buna pentru a numi doar câteva. Zero.7 este, prin urmare, evoluția naturală a platformei Zero.7 așa cum am cunoscut și incercat astfel.

Aspectul cel mai notabil al noului cadru este forma, oferind un volum mai mic decât versiunea anterioară a Zero.7. construcţie nouă tehnici au permis să reducă volumul tuburilor cadru cu 19%. Cu toate acestea, tuburile cu diametru mai mic nu au redus rigiditate laterală sau siguranța cadrului.

Dimpotrivă. În procesul de producere a cadrului monococă Zero.7,  folosim o căptușeală internă realizată dintr-un material termoplastic special, în care se introduce fibra. Acest lucru de linie internă ajută la crearea unei presiuni uniforme și egale de-a lungul pereților interiori de carbon ale cadrului.

Prin acest proces, vom obține un control total asupra grosimii și finețea pereților cadrului. Astfel, presiunea exercitată asupra interiorului ramei  este distribuit în mod egal în toate punctele de pe cadru. Această tehnică de construcție ne permite să dea cadrului rigiditate considerabilă la punctele cele mai critice, fără a adăuga carbon la aceste părți, menținând rama ultra usoara.